+48 25 798 27 30, kom.: 695 625 625, laboratorium: +48 25 798 20 31

lukow@mlynzabczynscy.pl

Pomysł na deser lub przekąskę w ciągu dnia? Zawsze niezawodne i smaczne- gofry!

Najpopularniejsze nad morzem, z owocami, dżemem i śmietanką! Zgadzacie się?

Gofry możesz zjeść na słodko i na wytrawnie np. z jajecznicą. Możesz dodać kakao, szpinak czy kurkumę i będą w ciekawym kolorze. Możesz kupić lub tak jak my zrobić w domu!

My uwielbiamy co jakiś czas zrobić sobie w domu i nie czekać do wakacji 😉 Przyrządzamy je wtedy z naszej mąki od https://tota.pl/ typ 450 lub typ 500, jeśli natomiast chcemy aby były bardziej odżywcze, miały więcej witamin i minerałów oraz aby miały inny smak dodajemy mąkę pełnoziarnistą lub orkiszową.

Zachęcamy Was do spróbowania naszego przepisu, który znajdziecie na naszych social mediach. Zarówno na wytrawnie jak i na słodko.

Gofry na słodko

https://www.instagram.com/p/CeA-xkajg-H/

Gofry na wytrawnie

https://www.tiktok.com/@tota.maka/video/7078989246639443206?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

 

 

Poprzednie