Najpopularniejsze nad morzem, z owocami, dżemem i śmietanką! Zgadzacie się?
Gofry możesz zjeść na słodko i na wytrawnie np. z jajecznicą. Możesz dodać kakao, szpinak czy kurkumę i będą w ciekawym kolorze. Możesz kupić lub tak jak my zrobić w domu!
My uwielbiamy co jakiś czas zrobić sobie w domu i nie czekać do wakacji 😉 Przyrządzamy je wtedy z naszej mąki od https://tota.pl/ typ 450 lub typ 500, jeśli natomiast chcemy aby były bardziej odżywcze, miały więcej witamin i minerałów oraz aby miały inny smak dodajemy mąkę pełnoziarnistą lub orkiszową.
Zachęcamy Was do spróbowania naszego przepisu, który znajdziecie na naszych social mediach. Zarówno na wytrawnie jak i na słodko.
Gofry na słodko
https://www.instagram.com/p/CeA-xkajg-H/
Gofry na wytrawnie
https://www.tiktok.com/@tota.maka/video/7078989246639443206?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1